Bericht versturen
Thuis Over ons

Geschiedenis

Bedrijfsprofiel

Werd Nieuw Materieel Co. van Weihaihanwell, Ltd opgericht in 2020, als lid van Han Well Group met High-tech Plastic Co. van Qingdao Hanwell, Ltd. Met de 20 jaar ontwikkelings, nu behandelen de fabrieken een gebied van 100.000 vierkante meters en de workshop is ongeveer 80.000 vierkante meters, is 50 productielijnen, de totale investering meer dan Amerikaanse dollars 50.000.000.

 

China Weihai Hanwell New Material Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Van de grondstof van EVP, EVP die producten, gevormde pulpproducten vormen, therm vormt producten, plastic misstapblad, hebben wij de industriële die ketting gerealiseerd hoogst verticaal in elk deze industrieën wordt geïntegreerd. Tussentijd hebben wij heel wat geavanceerde machines van Duitsland, die de kwaliteit, drukken de kosten verbeteren, zodat kunnen wij concurrerende prijs verstrekken en de grote ordelevering op tijd verzekeren.

 

China Weihai Hanwell New Material Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

China Weihai Hanwell New Material Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

China Weihai Hanwell New Material Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3

China Weihai Hanwell New Material Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 4

 

Met ervaring bij het werken met de klanten van wereldklasse van over de hele wereld in de afgelopen jaren, behandelen onze teams heel wat belangrijke gevallen, kan ons ingenieursteam helpen per het verzoek van klanten ontwerpen. Naast dit, is ons doel de uitvoerige oplossing te verstrekken en om de constante ontwikkeling te helpen samen te bereiken.

 

China Weihai Hanwell New Material Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 5

China Weihai Hanwell New Material Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 6

China Weihai Hanwell New Material Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 7

 

Als verantwoordelijke fabrikant, werken wij hard bij het ontwikkelen van nieuwe biologisch afbreekbare en opnieuw gebruikte verpakking, verbeteren wij altijd technologie en verminderen het energieverbruik om het doel van de koolstofneutraliteit te bereiken en onze wereld te beschermen. Als u verpakkingsverzoek hebt, heet welkom om ons te contacteren, zullen wij zeer blij zijn om u te helpen.

 

China Weihai Hanwell New Material Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 8

China Weihai Hanwell New Material Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 9

 

EVP is een polypropyleenschuim die uit uitgebreid bestaan, hoofdzakelijk de deeltjes van het sluiten-celschuim. De EVP-parels worden gevuld met lucht en daarom bijzonder milieuvriendelijk (lichtgewicht). Zij waarborgen een goede gezamenlijke strakheid van de gevormde delen en verstrekken een uitstekende isolatie en thermische isolatie.

 

China Weihai Hanwell New Material Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 10

China Weihai Hanwell New Material Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 11

Capaciteit een van de hoge die energieabsorptie (schokweerstand) met een zeer goed terugwinningsgedrag is wordt gecombineerd kenmerkende eigenschappen van EVP naast de goede chemisch product en temperatuurweerstand. De lage waterabsorptie (waterbewijs) wegens de sluiten-celstructuur en hydrophobic oppervlaktebezit, het gemakkelijke schoonmaken van gevormde delen, de goede thermische isolatiecapaciteit evenals zijn milieuverenigbaarheids (= vrij van drijfgassen en andere chemische blazende agenten) ronde van het bezitsprofiel van EVP.

Voor het gebruik als opnieuw te gebruiken verpakking en opnieuw te gebruiken vervoer en isolatiecontainers, worden de uitstekende materiële eigenschappen van EVP gebruikt in een ideale vorm.

 

China Weihai Hanwell New Material Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 12

China Weihai Hanwell New Material Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 13

Verwerking

EVP wordt verwerkt op automatische schuimende machines die voor een druk van de stoomkamer van minstens 5 bar worden ontworpen. De schuimdeeltjes worden vervoerd van een onder druk gezette container via injecteurs in de vorm. Aangezien EVP geen blazende agent bevat, is het noodzakelijk om de schuimdeeltjes in de vorm samen te persen. Het lassen van de EVP-parels aan een gevormd deel wordt gedaan door waterdamp als middel van de hitteoverdracht te gebruiken. Het demoulding wordt gedaan door mechanische uitwerpers en/of de samengeperste lucht. Voor dimensionale stabilisatie, moeten de gevormde delen (= droog) bij ong. 80°C worden aangemaakt na het demolding.

 

 

China Weihai Hanwell New Material Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 14

China Weihai Hanwell New Material Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 15China Weihai Hanwell New Material Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 16

Toepassingsgebieden

De specifieke producteigenschappen van EVP zijn innovatief en ongeëvenaard en maken EVP tot een multifunctioneel materiaal met bijna onbeperkte ontwerpmogelijkheden voor een brede waaier van toepassingen.

EVP bewijst zich op gebieden waar de sterkte bij laag gewicht, de hoge stijfheid of de goede thermische eigenschappen, zoals worden vereist

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

In 1999 zijn wij de weinige leveranciers van de EPP-schuimverpakkingen in het noorden van China

 

In 2005, onze nieuwe fabriek in de provinciale Hi-tech industriële ontwikkelingszone van Jimo, is de totale investering meer dan US Dollars 20 miljoen, de totale oppervlakte is ongeveer 70.000 vierkante meter, we zijn begonnen met het maken van de plastic verpakkingsdoos voor Creative, Nintendo, Goertek , LG, HP, Foxconn

 

In 2007 is ons internationale verkoopteam opgericht, met 6 verkopers, we hebben samengewerkt met veel bekende klanten, zoals de Lufthana-luchtvaartmaatschappij, de Virgin Atlantic-luchtvaartmaatschappij en enkele grote boerderijen.

 

In 2009 zijn we begonnen met onze EPP- en EPS-productie, we hebben veel geavanceerde machines uit Duitsland geïmporteerd en we zijn de weinige EPP-fabriek in China, misschien wel de nummer 1 in het noorden van China.We zijn begonnen met het maken van de EPP- en EPS-schuimitems voor LG, HP, Hisense, Foxconn.

 

In 2014 hebben we het technologische monopolie van Japan en Duitsland verbroken en de EPP-uitbreidingstechnologie onafhankelijk ontwikkeld.en realiseerde de sterk verticaal geïntegreerde uitbreiding van grondstoffen tot de vormgegoten producten.

 

In 2020 werd ons nieuwe productiecentrum Weihai Hanwell New Material Co., Ltd opgericht, de totale investering is meer dan US Dollars 50 miljoen, de totale oppervlakte is meer dan 100.000 vierkante meter.De nieuwe fabriek is uitgerust met veel geavanceerde machines uit Duitsland, de jaarlijkse productie is meer dan 6000 ton EPP en 12000 ton EPS, het is een van de grootste productiecentra op het gebied van EPP-verpakkingen.

 

 

video
<-Video Images->
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Type Business

Fabrikant

Importeur

Exporteur

Handelsmaatschappij

Verkoper

Merken : Hanwell

Aantal werknemers : 150~300

Jaarlijkse omzet : 20000000-30000000

Opgericht Jaar : 2003

Export pct : 10% - 20%